Az új generáció igazi egyéniségeire és sokrétű életstílusára megalkotott kollekció modelljei az órák szerelmeseit feltűnő dizájnnal, élénk számlapokkal, megdöbbentő és egyedi megjelenéssel ragadják magukkal.

A Seiko 5 Sports valódi hagyományokon alapul, mégis új utat mutat az 5 fő stílusvonalban megalkotott egyedi modelljeivel, amelyek változatos és sajátos designnal lehetővé teszik, hogy viselőik igazán kifejezhessék személyiségüket a mindennapokban. Elég egyszerűen csak végig nézni a modelleken, hiszen rögtön kiemelkedik a személyiségünket és életstílusunkat legjobban tükröző óra.

Az egyedi megjelenés mellett a kiemelkedő teljesítmény biztosítása is nélkülözhetetlen, hogy az óra viselőjének tökéletes és megbízható társa legyen. A Seiko 5 Sports modelleket fokozott vízállósággal, megerősített üveggel, valamint sötétben foszforeszkáló mutatókkal és indexekkel alkották meg. Minden modell jól bevált és megbízható automata szerkezettel rendelkezik, amelyek közül a 4R36 kaliber 24 köves, kézi felhúzóval és 41 órás járástartalékkal, egyaránt biztosítva a teljesítmény és design tökéletes összhangját.

Mutasd meg a saját stílusodat a Seiko 5 Sports modellekkel!

VIDEÓ