Seiko Magazin 2022

Seiko Magazin 2022

Elkészült a Seiko Magazin 2022


 

Nagy örömmel jelentjük be, hogy elkészült a Seiko Magazin 2022-es friss lapszáma, amely hamarosan postázásra kerül az arra jogosult Seiko Club tagok részére. A magazint megkapja minden olyan klubtag, aki Silver vagy annál magasabb klubtagsági szinttel rendelkezik, illetve minden olyan Basic tagunk is, aki feliratkozott a magazinra és a hírlevelünkre egyaránt. 

Óra és kultúra

 

A csaknem 100 oldalas új kiadványban végigvesszük a Seiko legfrissebb sorozatait az Astron kollekciótól a Seiko 5 Sports modellekig, befejező epizódjához érkezik a Seiko óragyártás történetén átívelő cikksorozatunk, kibeszéljük a japán whisky gyártást, és bemutatjuk a híresen pontos Sinkanszen vasutat is. A lista nem teljes, de nem is folytatjuk, inkább lapozz bele most a magazin online változatába! Nyisd meg ezen a linken!


 

Ha te még nem vagy Seiko Club tag, és szeretnéd postaládádba megkapni az egyetlen magyar nyelvű órás márkamagazint, nincs más dolgod, mint regisztrálni a Seiko Club oldalán vagy a Seiko Club applikációban, és feliratkozni a Seiko Magazinra és a Seiko Magyarország hírlevelére. 



Megosztás