Prospex

;

A Prospex kollekciót a teljesítményre és kitartásra tervezték. A SEIKO az első búváróra elkészítésével 1965 óta folyamatosan kitolja a mérnöki teljesítmény határait, új szabványokat és nagyobb biztonságot teremtve a merülés szerelmeseinek. A kaland és a felfedezés élménye nem ismer határokat! Ez inspirálta a legkiválóbb mérnököket, hogy új anyagokkal, funkciókkal és visszajelzési technológiákkal kísérletezzenek, kiszolgálva az időmérésről alkotott legextrémebb elképzeléseket is.

LX sorozat

LX sorozat

LX sorozat

A SEIKO Prospex LX sorozat. A SEIKO igazi szelleme. Prospex LX. A sport csúcsa a szárazföldön, a vízben és az égen.

Tulajdonságok

Szimbolikus kialakítás a Seiko Sports számára

A három különböző terület csúcsmodellje egyesíti az 1968-ban kiadott professzionális búvárórát a "Land and Sky" jellegzetes kialakításával.

Eredeti SEIKO Spring Drive

A Spring Drive a legmagasabb megbízhatóságot nyújtja az olyan aktív sportok közben, mint a búvárkodás és a hegymászás.

Sorozat

Sea

Sea

Innovatív technológiájának köszönhetően már az 1965-ben megjelent első SEIKO búváróra is meghaladta az előzetes várakozásokat.

Land

Land

A Föld bármely pontján talál magának kihívást, egy megbízható partner és szakember elengedhetetlen. Ez az óra pontosan azért készült, hogy támogassa a felfedezőket minden egyes lépés során.

Prospex Sky

Prospex Sky

Karakteres időmérő, aminek mindene megvan ahhoz, hogy átvegye az irányítást a levegőben. Kiválóan polírozott felülete tökéletes viseletté teszi professzionális sportoláshoz és hétköznapra egyaránt.