Presage

;

A legelső órától kezdve egészen napjainkig a SEIKO folyamatosan csiszolta képességeit, növelte a kézműves eljárások precizitását és új alkotóelem fejlesztési ötleteket valósított meg. A szakmai elhivatottság a kulcs az olyan magas színvonalú mechanikus órák elkészítéséhez, mint amilyen a Presage kollekció.

Design

Design

Design

A SEIKO 100 éves óragyártási tradíciójának méltó folytatása a Presage sorozat. A szépségre és kényelmre fordított gondos figyelmemel tervezett időtlen forma biztosítja, hogy ezek az órák a japán esztétika örök hírnökei.

Tulajdonságok

A Laurel számlapja

1913-ban a Seiko bemutatta Japán első karóráját, a Laurelt. Számos Presage modell kapta meg a Laurel számlapjának elrendezését, amely a Seiko óragyártás öröksége.

Időtlen számlap kialakítás

A Laurel kialakítását a jelenben újjáélesztették. A jellegzetes arab számok meleg hangulata és nosztalgiája több mint 100 éve teszik ezt az órát sokak kedvencévé. Az órák mérete és egyéb jellemzői mindig igazodnak az adott korszakhoz.

A karakteres “12”

A Laurel által inspirált számlapos kialakítású órák közül többnél hangsúlyos a „12” megjelenése, például vörös vagy arany színű. Ezt a stílusos dizájnt először a Laurel használta, és nemcsak esztétikailag volt vonzó, hanem praktikus módszer volt arra is, hogy nagyon egyszerűen megmutassa a számlap felső oldalát.

Sorozatok

Prestige Line

Prestige Line

Prestige sorozat

Basic Line

Basic Line

Basic sorozat