Red Dot díjat nyert a Seiko Prospex SLA055J1 karóra

Red Dot díjat nyert a Seiko Prospex SLA055J1 karóra

A Seiko Prospex 1968 Diver's Modern Re-interpretation Save the Ocean Limited Edition SLA055J1 karóra elnyerte a Red Dot Award: Product Design 2022 díjat, amely az egyik legrangosabb nemzetközi formatervezési díj.


Az 1300 darabos limitált kiadású búváróra elegáns és egyben retro megjelenésével arra a nagyszerű modellre emlékeztet, amelyet az 1960-as években az antarktiszi kutatóexpedíció egyik csapatának ajándékoztak. A robusztus megjelenésű, 1968-as diver’s modern újraértelmezésének funkciói és részletei biztonságérzetet adnak viselőjének, miközben a modern búvárórához méltó magas szintű technológiával büszkélkedhet. A tok, a lünetta és a korona különösen korrózióálló, rozsdamentes acélból készült. A felületével az antarktiszi táj hangulatát megragadó számlap nemcsak egyedi megjelenésével, hanem ütésállóságával is kitűnik a búvárórák sorából.

A zsűri nyilatkozata

Az 1968 Diver's Modern Modern Re-interpretation egy rendkívül jól sikerült tisztelgés az elődmodell előtt, amely varázslatos megjelenése mellett kényelmes viseletet biztosít a modern kornak megfelelő finomításainak köszönhetően.

További információ az óráról az adatlapján elérhető. Kattints ide a megnyitáshoz!

Megosztás