Főoldal > Válassz tökéletes órát!

Válassz tökéletes órát!

Itt a nyár és ideje felfrissítened a megjelenésed? Ha a ruhásszekrény feltöltése mellett egy új órával is fel szeretnéd dobni az év legmozgalmasabb időszakát, akkor ezek a mindig aktuális tippek segítenek, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbb modellt!

1. Találd meg a saját stílusod!

stilus2_crop

SSRG016P1oha ne becsüld le az első benyomás jelentőségét! Az órád nem csak az időt mutatja, hanem árulkodik egy kicsit rólad, a stílusodról, a világnézetedről is. Ezért fontos eldöntened, hogy sportos, elegáns, vagy sportosan elegáns modellt keresel. A következő lépésben hasonlítsd össze a kiválasztott órát a ruházatoddal is: egy barna bőrszíjas modell barna nadrágszíjjal és barna cipővel fog jól mutatni. A feketére ugyanez igaz. Ha aranyórát szeretnél viselni, úgy az arany tónusnak érdemes megjelenni máshol is a ruházatodon. A lényeg tehát, hogy tudd viselni, érezd benne jól magad és tegyél pozitív első benyomást! Ennyi az egész!

Az első óra kiválasztásához bátran ajánljuk neked a következő Kinetic Direct Drive szerkezettel szerelt elegáns modelt: SRG016P1

A kezdeti irány megtalálásában sokat segít, ha kollekciók szerint válogatsz, például itt az oldalon!

2. Válassz megfelelő szerkezetet!

szerkezet_astron_crop

SSE055J1

Gondold végig, hogy mire van szükséged valójában! A Seiko modellkínálatában a kvarc szerkezetek mellett szép számmal találhatsz mechanikus órákat és egészen egyedülálló innovatív megoldásokat is. Ha aktív életet élsz, akkor a test mozgása által energiát gyűjtő Kinetic is jóválasztás.

Egy Astron GPS Solar szerkezettel szerelt modell az üzleti útjaid, vagy tengerparti nyaralásod során ellenben sokat segíthet abban, hogy egyetlen gombnyomással beállítja az időzóna szerinti pontos időt. Mindig gondold tehát végig, hogy általában hogyan fogod használni az órát, amit veszel.

Az imént említett Astron kollekcióból bárhol a világon bátran számíthatsz erre a különleges széségű modellje: SSE055J1

3. Válassz megfelelő szíjat!

szij3

SNDV58P1

A bőr-, illetve fémszíjak mellett egyaránt fel lehet sorolni érveket és ellenérveket. A bőrszíjat sokan elegánsnak és kényelmesnek tartják, el kell fogadni azonban, hogy kevésbé ellenállóak a fém változatokhoz képest. Emellett vízbe sem érdemes menni velük (még az egyébként vízálló órákkal sem) mivel ezzel jelentősen megrövidítjük a szíj élettartamát. A fémszíjak strapabíróak és férfiasak, azonban a vásárlást követően külön kézre igazítást igényelnek és – ha nem titán változatról van szó – a súlyuk is nagyobb a bőr verzióhoz képest.

Mérlegeld tehát, hogy milyen körülmények között viseled majd az órádat és ne felejts el más lehetőségeket sem, mint egy kényelmes és vízálló szilikon szíj! A Seiko kollekciói sokszor egyaránt tartalmaznak bőr- és fémszíjas változatokat, így könnyítve meg a választást!

Ez a fémszíjjas női Premier modell kitűnő választás minden alkalomra, sőt adatlapján néhány hasonló változatot is találsz: SNDV58P1