Főoldal > Seiko Social Tennis Cup 2016

Seiko Social Tennis Cup 2016

tenisz_kreativ_salakos_fuggoleges_szuk2

Seiko Social Tennis Cup 2016

A Seiko Magyarország első alkalommal, hagyományteremtő módon hirdeti meg társasági tenisztornáját, kizárólag a Seiko Club tagjai számára. A rendezvényen lehetőséget biztosítunk a játék mellett a közösségünk tagjainak egymás megismerésére. A kiírás négy kategóriában, női egyéni, férfi egyéni 45 év alatt, férfi egyéni 45 év felett és páros versenyben határozza meg az indulási lehetőségeket. A párosok a jelentkező játékosok közül - előzetes kérés szerint vagy sorsolással - kerülnek kialakításra a versenyt megelőző napokban. Egy játékos kizárólag egy versenyszámban indulhat.

A verseny helyszíne

A tornának a budai hegyekben fekvő Szépvölgyi Teniszcentrum ad otthont, amely fedett, szőnyegborítású pályáival és könnyű megközelíthetőségével kényelmes és elegáns környezetet kínál a verseny megrendezéséhez. A létesítmény könnyen megközelíthető autóval a csarnokhoz saját parkoló tartozik.

Cím: 1037 Budapest, Virág Benedek utca 39-41.

csarnok_01csarnok_03csarnok_07

Program

A Seiko Social Tennis Cup teniszverseny sorsolását, menetét a jelentkezéseket követően legkésőbb március 4-én (pénteken) fogjuk részletesen közzétenni.

08:00 Kapunyitás, regisztráció

Reggeli falatkák, kávé, tea

08:30 Köszöntés

Bemelegítés

09:00 Versenykezdés

Díjazás

A versenyen résztvevő játékosok közül az adott kategória legjobbjai (1.-2.-3. helyezet) értékes nyereményekben részesülnek. A Seiko Social Tennis Cup vándorserlege a férfi kategória (45 év alatti) győztesét illeti meg.

Jelentkezés

A Seiko Social Tennis Cup 2016 teniszkupára kizárólag az interneten keresztül lehet jelentkezni.

A verseny időpontja: 2016. március 6. (vasárnap) 08:00-15.00
A verseny helyszíne: Szépvölgyi Teniszcentrum, 1037 Budapest, Virág Benedek utca 39-41.
Nevezési kategóriák: női egyéni, férfi egyéni 45 év alatt, férfi egyéni 45 év felett, páros
Nevezési díj: DÍJTALAN, de online regisztrációhoz kötött
Regisztráció: Az alábbi jelentkezési lapon 2016. február 21. (vasárnap) 22.00-ig.


REGISZTRÁLOK!

Jelentkezésemmel elfogadom, hogy a Seiko Social Tennis Cup rendezvényen saját felelősségemre veszek részt. A játék közben bekövetkező esetleges sérülésért saját magam vállalok felelősséget. A rendezvényen saját felszereléssel veszek részt, ezt a szervező (a labdák kivételével) nem biztosítja. Regisztrációmmal elfogadom továbbá, hogy a Seiko Magyarország az esemény szervezésével kapcsolatos változtatások jogát fenntartja. Az eseményről képi és videó felvétel készül, melynek online és offline publikálásához hozzájárulok.