Főoldal > Támogatás > GY.I.K. > Javítások

Javítások
Hol tudom az órámat megjavíttatni?

Javasoljuk vásárlóinknak, hogy óra javítás esetén keressék fel a hivatalos Seiko szerviz központok vagy a kijelölt Seiko értékesítési pontok egyikét. Az óra rendkívül kifinomult és precíziós alkatrészeket tartalmaz, ezért a szakszerű javításához magasan képzett szakemberek és speciális Seiko célszerszámok szükségesek. A legközelebbi Seiko értékesítési pontot keresse az "Üzletek" menüpont alatt.

Hol tudom az órám csatját méretre állíttatni?

Javasoljuk vásárlóinknak, hogy óra csat méretre állítás esetén keressék fel a kijelölt Seiko értékesítési pontok egyikét. Amennyiben a csat beállításakor nem lesz jelen, kérjük pontosan adja meg a csuklója kerületét az órája átadásakor.

Hol tudok az órámban elemet cseréltetni?

Az elem szivárgás okozta problémák elkerülése érdekében fontos, hogy az elemcsere a lehető leghamarabb megtörténjen. Javasoljuk, hogy az elemcserét hivatalos Seiko szervizben végeztesse el, ebben az esetben Seiko gyári elem kerül az órájába.

Hol tudok az órámhoz alkatrészt beszerezni?

A gyár közvetlenül a vásárlóknak nem szállít alkatrészeket sehol a világon. Javasoljuk, hogy alkatrész csere esetén keresse fel a hivatalos Seiko szerviz központok vagy a kijelölt Seiko értékesítési pontok egyikét.

Szükséges az órám pontosságát állítani?

Az óra pontossága a szerkezet típusától függ. Kérjük, olvassa el a használati utasításban található információkat. Amennyiben az órája pontossága a megadott tűréshatáron kívül esik, a beállítás érdekében javasoljuk, hogy keresse fel a hivatalos Seiko szerviz központok vagy a kijelölt Seiko értékesítési pontok egyikét. A legközelebbi Seiko értékesítési pontot keresse az "Üzletek" menüpont alatt.

További kérdések

Bármely további információért, keresse a Seiko szerviz központokat.