Főoldal > Partner landing > Novak Djokovic Astron GPS Solar Dual-Time - Egyszerű "időutazás"

Novak Djokovic Astron GPS Solar Dual-Time - Egyszerű "időutazás"

Novak Djokovic Limited Edition

01

Az elmúlt 12 hónapban Novak Djokovic 20 tornán, 20 városban és 12 országban játszott. Ezen idő alatt a neki készített Astron GPS Solar chronograph nélkül 60 alkalommal kellett volna manuálisan időzónát állítania. A különleges szerkezetnek köszönhetően azonban nincs más dolga, mint egyszerűen megnyomni egy gombot és figyelni, hogyan állítja be magát a saját órája, teljesen automatikusan. Novak határidőnaplója a jövő évben is hasonlóan sok kihívást tartogat, így amikor először kézbe vehette az új Dual-Time sorozat darabjait, nem volt kérdés számára a választás. Ez a bámulatos időmérő ugyanis egy új kaliberrel és letisztultabb számlappal ötvözi a korábbi modell előnyeit.

Az új Novak Djokovic Astron GPS Solar Dual-Time. Egyszerűvé teszi az „időutazást”.

SSE060

Kizárólag a nap erejét használva, minden Astron GPS Solar óra közvetlenül csatlakozik a GPS műhold hálózathoz és egyetlen gombnyomásra automatikusan beállítja az aktuális időzónát szerte a világon*. Az új Dual-Time kaliber segítségével most azonban már nem csak ott tudhatja az időt, ahol tartózkodik, hanem láthatja az otthoni időzónáját is, melynek megfelelő napszak kijelzéséről egy külön indikátor gondoskodik. A hét napjainak megjelenését egy retrográd kijelző biztosítja, a dátumkijelzés – melynek kalibrálása egészen 2100 február 28-ig tökéletes – pedig 4 óránál kapott helyet. A koronában található elektronikus beállítási opcióknak köszönhetően az óra kezelhetősége egyszerű, viselése pedig élvezetes. A világkörüli utazás megterhelő, az Astron órákkal azonban egyszerűbbé válik.

*Amennyiben változás van régiók/időzónák között, bizonyos esetekben a kézi beállítás szükséges lehet.

03A Novak Djokovic Limited Edition barna számlapjával és krokodilbőr szíjával, valamint a rozé-arany kiemelések segítségével nagyszerűen kombinálja azt a sportosan elegáns megjelenést, mely tökéletes viseletté teszi az órát bármilyen alkalommal, amire a sportolónak zsúfolt élete során szüksége van. Minden Astron hátlapja egyedi, számozott azonosítóval és Novak aláírásával van ellátva. Az óra egy különleges díszdobozban érkezik, egy személyes üzenetet tartalmazó kártyával, egyenesen a sportolótól. A megjelenés világszerte idén ősszel várható a kiemelt Seiko viszonteladó partnereknél.

Mi a Seikonál nem segíthetünk Novaknak abban, hogy megnyerje a tornákat, de egyszerűbbé tehetjük, hogy a lehető legjobban beoszthassa az idejét az új különleges Astronnak köszönhetően.

Technikai specifikációk:

Seiko Astron GPS Solar Dual-Time Novak Djokovic Limited Edition, SSE060

8X53 szerkezet, GPS Solar Dual-Time
GPS vezérelt idő és időzóna beállítás
Második időzóna segédszámlap mellett külön de./du. kijelzés
Intelligens naptár 2100.februárig
GPS vétel kijelzés
Világidő funkció (40 időzóna)
Nyári időszámítás funkció
Energiakímélő "alvó" funkció
Pontosság: +/-15 másodperc eltérés havonta, amennyiben nincs GPS jel fogadás

Tok

Rózsaarany bevonattal ellátott nemesacél, kerámia rámával
Kétoldali, tükröződésmentes bevonattal ellátott zafírkristály üveg
Vízállóság: 10 Bar
Mágneses ellenállás: 4,800 A/m
Átmérő: 44.6mm, vastagság 13.3mm

Szíj

Krokodilbőr szíj, háromrészes, biztonsági nyomógombbal ellátott zárral

Ár: 610 000,- Ft.

3,000 darabos limitál kiadás