Főoldal > Magunkról > Üzenet

Üzenet

ph_message

Az 1881-es alapítás óta, a Seiko az a vállalat, amely folyamatosan, forradalmian új termékekben gazdag, kezdve az 1913-ban elkészült első Japán karórától, a 1969-ben a világon elsőként bemutatott kvarcórán keresztül egészen napjainkig.

Az 1964-es Tokio-i Olimpiai játékok óta, a Seiko számos nemzetközi esemény hivatalos időmérője lett. A Seiko-t érte az a megtiszteltetés, hogy megoszthatta a sport legszebb pillanatait a nézőkkel és sportolókkal egyaránt.

Napjainkra, miközben a Seiko szívügye továbbra is az óra maradt, a vállalat sok másik területen is terjeszkedett, vezető mikroelektronikai, anyagtechnológiai és mechatronikai mérnökeinek köszönhetően, beleértve a kamera alkatrészeket, preciziós műszereket, szemüvegeket, ékszereket valamint a sport és tisztálkodási termékeket.

2001-ben, annak érdekében, hogy az órapiac részére világszerte még vonzóbb termékeket tudjanak ajánlani, a Seiko karóra részlege független cégként SEIKO WATCH CORPORATION néven folytatta tovább működését.

Az órák a mi szívügyünk is, ezért ezeken keresztül próbáljuk átadni a Seiko óratulajdonosoknak az öröm és a büszkeség érzését, minden értékes pillanathoz hozzáadván egy varázslatos érintést is.