Főoldal > Kollekciók > Presage > Férfi

Premier

Mechanikus mesterművek, Japánból

ph_presage_men_2015

A Seiko több, mint 100 évvel ezelőtt elkészítette a világ első karóráját Japánban. Ezzel megszületett a szakmai elhivatottság tiszteletének tradíciója, amely egészen a mai napig folyamatosan gyarapszik, köszönhetően azon órásmesterek szenvedélyének és szakértelmének, akik összeszerelik, beállítják és ellenőrzik a mechanikus óraszerkezeteket.

A figyelemre méltó szellemiség megtestesülése a Presage kollekcióban található 8R48-as kaliber. A szerkezet 311 alkotóelemből áll, beleértve a vertikális kuplungot, amely minden valódi Chronograph szívét képezi, a függőleges oszlopkereket, amely tartósságot és hosszantartó működést biztosít, valamint a háromfejű nullázó kar, amely a Seiko saját fejlesztésű műszaki mechanizmusa. Az órák minden egyes alkatrészének tervezése és gyártása házon belül történik.

Ez a szakmai elhivatottság az egyetlen kulcs az olyan magas színvonalú mechanikus órák elkészítéséhez, mint amilyen a Presage kollekció. A szerkezet beállításától kezdve egészen a tok polírozásáig ez a szellemiség biztosítja a legmagasabb előírásoknak való megfelelés lehetőségét a Seiko számára. Az órásmesterek által rendszeresen teljesített szemrevételezés szintén kulcsszerepet játszik az elkészült órák minőségellenőrzésében.

Az 1913-ban megalkotott legelső órától kezdve egészen napjainkig a Seiko folyamatosan csiszolta képességeit, növelte a kézműves eljárások precizitását és új alkotóelem fejlesztési ötleteket valósított meg. Az erejűnk forrása akkor és most is a szakmai elkötelezettség volt.

Presage férfi órákTovábbi modellek

Mechanikus Automata
SPB059J1

Mechanikus Automata
SRPB43J1

Mechanikus Automata
SSA341J1

Mechanikus Automata
SRPB63J1

Mechanikus Automata
SRPB67J1

Mechanikus Automata
SSA355J1

Mechanikus Automata
SRPB71J1

Mechanikus Automata
SSA357J1