Főoldal > Kollekciók > Presage > Férfi

Presage

Mechanikus mesterművek, Japánból

ph_presage_men_2015

A Seiko több, mint 100 évvel ezelőtt elkészítette a világ első karóráját Japánban. Ezzel megszületett a szakmai elhivatottság tiszteletének tradíciója, amely egészen a mai napig folyamatosan gyarapszik, köszönhetően azon órásmesterek szenvedélyének és szakértelmének, akik összeszerelik, beállítják és ellenőrzik a mechanikus óraszerkezeteket.

A figyelemre méltó szellemiség megtestesülése a Presage kollekcióban található 8R48-as kaliber. A szerkezet 311 alkotóelemből áll, beleértve a vertikális kuplungot, amely minden valódi Chronograph szívét képezi, a függőleges oszlopkereket, amely tartósságot és hosszantartó működést biztosít, valamint a háromfejű nullázó kar, amely a Seiko saját fejlesztésű műszaki mechanizmusa. Az órák minden egyes alkatrészének tervezése és gyártása házon belül történik.

Ez a szakmai elhivatottság az egyetlen kulcs az olyan magas színvonalú mechanikus órák elkészítéséhez, mint amilyen a Presage kollekció. A szerkezet beállításától kezdve egészen a tok polírozásáig ez a szellemiség biztosítja a legmagasabb előírásoknak való megfelelés lehetőségét a Seiko számára. Az órásmesterek által rendszeresen teljesített szemrevételezés szintén kulcsszerepet játszik az elkészült órák minőségellenőrzésében.

Az 1913-ban megalkotott legelső órától kezdve egészen napjainkig a Seiko folyamatosan csiszolta képességeit, növelte a kézműves eljárások precizitását és új alkotóelem fejlesztési ötleteket valósított meg. Az erejűnk forrása akkor és most is a szakmai elkötelezettség volt.

A Seiko Cockatil Time sorozat a Presage órák kis csoportja, ahol nem a gyűjtők és rajongók, hanem a készítő adta a becenevet. Ehhez 2010-ben a japán, világbajnokságokat nyert Ishigaki Shinobu bártender három koktélja inspirálta az akkori órák formatervezését. Az első kiadás csak a japán belföldi piacra készült, de a legújabb modellek már itthon is elérhetők. Ezeket olyan kedvelt koktélok inspirálták, mint pl. a Blue Moon, a Margarita, a Martini vagy a Sky Diving. Tekintse meg a teljes Seiko Presage Cocktail kollekciót!

Presage férfi órákTovábbi modellek

Automata Chronograph
SRQ025J1

Mechanikus Automata
SPB069J1

Mechanikus Automata
SRPC05J1

Mechanikus Automata
SSA367J1

Mechanikus Automata
SRPC06J1