Főoldal > Club landing > Megnyitott a Seiko Boutique Budapest

Megnyitott a Seiko Boutique Budapest

Számos világváros mellett Budapesten is megnyitotta kapuit a Seiko exkluzív szalonja. A szeptember 3-án tartott hivatalos avató ünnepségen ismert közéleti személyiségek, a Seiko vezető külföldi tisztségviselői és az országos sajtóorgánumok képviselői is megjelentek. A rendezvényt az 55 éves Grand Seiko évfordulója kapcsán életre hívott „Grand Seiko Through Three Photographers Eyes” fotókiállítás és a Magyar Tudományos Akadémián tartott díszvacsora zárta.

Nem egyszerűen óra, hanem műalkotás

Tokió, New York, Párizs, Madrid és Frankfurt mellett immár Budapest is feliratkozott azon városok előkelő listájára, ahol a Seiko megnyitotta legújabb – szigorú arculati kézikönyv alapján kialakított - óraüzletét. A modern formatervezéssel, letisztult stílussal és időtálló anyagokkal kivitelezett Boutique lenyűgöző hangulatot áraszt. Itt minden azért van, hogy kizárólag a prémium minőségű órák kapják meg a legnagyobb figyelmet, melyek közül érdemes kiemelni az Astron GPS Solar, valamint az utolsó fogaskerékig teljesen kézzel összeállított Grand Seiko modellcsaládot.

02

Vörös szőnyeg, szalagvágás, óraátadás

Többen már a hivatalos program előtt megérkeztek a Bajcsy-Zsilinszky út 15/d. szám alatt található – vörös szőnyeggel díszített – üzlethez, ahol egy állófogadással köszöntötték a vendégeket. Ezt követően vágta át a szalagot Kimiharu Suenaga a Seiko kereskedelmi és értékesítési vezetője, Susumu Kawanishi az európai piac igazgatója, Frank Deckert a Seiko Németország igazgatója, együtt Lichtenberger Attilával, a TMC Kft. ügyvezető igazgatójával. Az eseményen a Seiko a Magyar Vitorlás Szövetséggel kötött szponzorációja értelmében Tomai Balázst – aki olimpiai indulási kvótát szerzett Laser Standard hajóosztályban – egy Velatura Jachting Timer karórával tüntették ki.

01

A belvárosi Boutique megnyitót követően a közel száz vendég együtt sétált át a Magyar Tudományos Akadémia épületébe. A lenyűgöző dunai panorámával rendelkező Kodály teremben az előzetesen berendezett „Grand Seiko Through Three Photographers Eyes” kiállításon Hajdú Steve várta az érkezőket. Az ismert színművész házigazdaként volt jelen az eseményen.

Az óracsalád megalapításának 55 évfordulója alkalmából a Seiko vezetősége három világhírű japán fotóművészt kért fel, hogy saját nézőpontjukból mutassák be a Grand Seiko és a japán kultúra szellemiségét az egész világnak, bízva abban, hogy ez az esztétikus és kifejező művészeti forma sokak érdeklődését felkelti majd. Sakiko Nomura portréfotóin keresztül hozta közelebb azokat, akik az órák megalkotásán fáradoznak. Keiichi Tahara a szerkezetekről és az alkatrészekről készített gyönyörű összeállítást. Yuji Hamada pedig a fény és a fotógráfia segítségével az idő múlását próbálta megragadni.

12

Vacsora és japán szellemiség

A különleges tárlatvezetést a négyfogásos díszvacsora követte, melyet az oszlopokkal és festményekkel tarkított Vörösmarty teremben rendeztek meg. Az este során Kimiharu Suenaga beszédére is sor került, aki elismerését fejezte ki a hazai eredményekkel kapcsolatban, illetve biztosította a jelenlévőket, hogy továbbra is szeretnének minden eszközt megadni a világszínvonalú értékesítéshez. Ennek egy új szintje a Boutique megnyitása is – mely hasonlóan a világ többi részén található üzletekhez – ugyanolyan kialakítást kapott, mint nemzetközi társai.

Az este további forgatókönyve szerint változatos fogások és rövid filmvetítések követték egymást, mely során a vendégek betekintést nyerhettek a Grand Seiko órák készítésének tudományába, de az Astron GPS Solar modelleket, valamint az egyedülálló Spring Drive technológiát is bemutatták a közönségnek. Az eseményen megjelentek a Seiko szponzorált partnerei, köztük Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője, valamint ifj. Tóth János rali bajnok is.

17

Mindenki szívesen látott vendég

A Seiko Boutique megnyitásával teljesült a cél, hogy méltó környezetben kerülhessen reprezentálásra a Seiko exkluzív modelljeinek világa. A rendszeresen továbbképzett, felkészült kollégák garanciát jelentenek arra, hogy a látogató megfelelő választ kaphasson a kérdéseire, vagy éppen megtalálja álmai óráját, amire bármikor büszke lehet a hétköznapok során.

Seiko Boutique Budapest:

Cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 15/d.
E-mail: info@seikoboutique.hu
Telefon: +36 1 350 2063