Főoldal > Baselworld 2016

Baselworld 2016

img_hero

HATTORI2

A minden évben megrendezésre kerülő nemzetközi bázeli órakiállítás a világ legfontosabb és legnagyobb időmérőkhöz köthető eseménye. Az ismert világmárkák évről-évre ilyenkor mutatják be féltve őrzött, legtitkoltabb technológia újításaikat a nagyközönségnek. A rendezvényen természetesen a Seiko is képviselteti magát és lerántja a leplet legfrissebb modellekről. Az elkövetkező aloldalakon részletesen bemutatjuk, hogy melyek azok a márkát érintő újítások, melyek meghatározóak lesznek az idei év során.

thumb_02

A Grand Seiko bővíti a látóteret

Az 1960-as megalkotása óta minden Grand Seiko modell bebizonyította a következetes elkötelezettséget a legfinomabb részletekre kiterjedő órakészítés iránt. Az olyan tulajdonságok, mint a precizitás, pontosság, kényelem és minőség irányadóak a Grand Seiko számára és azok is maradnak.Mindez azonban nem lehet ellensége a kreativitásnak, így a Seiko büszkén mutatja be két új modelljét, amely egyesíti a Grand Seiko alapértékeit egy új, izgalmas és kreatív irányba.

TOVÁBB OLVASOM...

01

Az új Astron GPS Solar kaliber. A formatervezés új dimenziója.

2012-es bejelentése óta az Astron kollekció a technológiai innováció jelképévé vált, alacsony energiafelhasználású modelljeinek köszönhetően pedig bebizonyította, hogy méltó arra a sikerre, amit a gyakorlatias megvalósítás, a hasznos funkciók és a kifinomult design hozott el számára. Az új 8X22-es kaliber tovább növeli az elvárásokat a korábbiaknál is vékonyabb tok kialakítással és a tisztán leolvasható számlappal, amely lehetővé teszi a világutazók számára, hogy egy pillanat alatt láthassák a helyi időt bárhol a világon.

TOVÁBB OLVASOM...

thumb_05

A Prospex új világa: GPS Solar

A Prospex kollekció alig két évvel ezelőtt mutatkozott be nemzetközi szinten a nagyközönség számára, mégis stabil helyet vívott ki magának a márka vezető kollekció között. Kihasználva ezt a sikert az új Prospex Marinemaster kollekció –az Astron órákhoz hasonlóan – megkapta a Seiko egyedülálló GPS Solar szerkezetét.

TOVÁBB OLVASOM...

thumb_06

Presage. A mechanikus japán órakészítés művészete

A Seiko egy évszázadon keresztül fejlesztette és finomította a mechanikus órakészítés technológiáit. Ma mindez a tapasztalat egyesül egy új, kizárólag mechanikus modelleket felvonultató kollekcióban, melyet a Presage névre kereszteltek. A töretlen japán sikert követően a kollekció immáron a nemzetközi hírnév irányába tör, központi helyet elfoglalva a Seiko mechanikus kollekciói között.

TOVÁBB OLVASOM...

thumb_07

Egy új mestermű a Credortól. Az Edo korszak művészete ihlette a Credor új tourbillionnal szerelt, három dimenziós gravírozással kidolgozott Urushi lakkozással díszített alkotását.

A Seiko Watch Corporation (Seiko) bemutatta FUGAKU Tourbillon Limited Edition nevű mesteri alkotását. Az óra kialakítása a drámaian lenyűgöző egyedi megjelenésével a japán szépségideál előtt tiszteleg. Az óra szívét az ultra-vékony Caliber 68 alapjaira épülő szerkezet adja, amely a japán órakészítés legnemesebb mechanikus szerkezetei között tartják számon.

TOVÁBB OLVASOM...