Főoldal > Adatvédelem

Adatvédelem

Adatvédelem

A TMC Kft, mint a Seiko órcsoport magyarországi forgalmazója (továbbiakban SEIKO Magyarország) a Seiko internetes oldalainak látogatásakor védi az Ön privát adatait.

A személyes adatok véfelme

Alapvetően honlapunk böngészéséhez nincs szüksége személyes adatait megadnia. Egyes oldalak azonban kérhetik Önt bizonyos adatok megadására. Biztosítjuk azonban, hogy a Seiko Magyarország az Ön előzetes beleegyezése nélkül harmadik fél részére a személyes adatait, mint neve vagy címe soha nem adja tovább, kivéve, amennyiben az Ön által igényelt funkciók biztosításához ez elengedhetetlen, mint pl. a postai csomag kiküldése.

A Seiko Magazin postai kézbesítését a HAMU és GYÉMÁNT Kft. (1016 Budapest, Lisznyai u. 38.), valamint a Magyar Posta Zrt. Ügyfélszolgálati Igazgatóság (3512 Miskolc) végzi, ezért regisztrációjával Ön kifejezett hozzájárulását adja, hogy a Seiko Magyarország a kézbesítéshez szükséges adatokat nevezetteknek e célból átadja.

Amennyiben törvény adta okokból vagy rendőrségi határozat értelmében a Seiko Magyarországnak adatközlés kötelezettsége merül fel, akkor az Ön beleegezése nélkül is, a hatóságokkal együttműködve azokat átadhatja.

Biztonság

A Seiko Magyarország lehetőségei szerint mindent elkövet, hogy a személyes adatokat megvédje, az adatvesztéseket elkerülje illetve az adathamisítás lehetőség kizárja. Ezen kívül a Seiko Magyarország alkalmazottai közül a személyes adatokhoz is csak korlátozottan, megnevezett személyek férhetek hozzá.