Főoldal > A SEIKO világa > Szponzorációk

Szponzorációk

ph_sponsorship

Az 1964-es tokiói olimpiai játékok óta a SEIKO büszkén vállal szerepet a világszintű sportban, a világ egyik vezető időmérő technológiájával és szolgáltatásaival. Napjainkban a SEIKO a sportok széles körét támogatja, beleértve az atlétikai versenyeket (IAAF - International Association of Athletics Federations - Atlétikai Egyesületek Nemzetközi Szövetsége) és a vitorlázást (49-es és 29-es XX Szövetség). Sportágtól függetlenül, a SEIKO folytatja tradicionálisan kiváló szolgáltatásait a sport területén.

ph_iaaf

  • 1985-ben az IAAF felkérte a SEIKO-t, hogy legyen a legjelentősebb atlétikai versenyeinek időmérője. A SEIKO nem kevesebb, mint 10 Világbajnokságnak, 5 Fedettpályás Világbajnokságnak és még számos nemzetközi eseménynek biztosított időmérő rendszereket és személyzetet. A kiemelt bajnokságokon a SEIKO csapatát több mint 40 szakképzett, főállású mérnök erősíti.

img_index_05

  • A Seiko és a PADI egyaránt elkötelezett abban, hogy élményt és biztonságot nyújtson a búvárok számára a tenger felfedezése közben, így a partneri együttműködés szinte magától értetődő volt. A Seiko büszke arra, hogy támogathatja a PADI törekvéseit, különösen a Project AWARE™-t, amely a búvárok nemzetközi mozgalmaként védi a bolygó óceánjait a merülések közben.

 

  • ph_icare2
  • Az icaré 2 egy solar vezérlésű vitorlázó repülő, amit a német stuttgarti egyetem repülőgépépítészeti intézete fejlesztett ki. Az Icaré2 a világ legkorszerűbb vitorlázóinak egyike. A Seiko környezetvédelmi programjának részeként, 2010 óta támogatja az icaré2-t.