Prospex

;

A Prospex kollekciót a teljesítményre és kitartásra tervezték. A SEIKO az első búváróra elkészítésével 1965 óta folyamatosan kitolja a mérnöki teljesítmény határait, új szabványokat és nagyobb biztonságot teremtve a merülés szerelmeseinek. A kaland és a felfedezés élménye nem ismer határokat! Ez inspirálta a legkiválóbb mérnököket, hogy új anyagokkal, új funkciókkal és visszajelzési technológiákkal kísérletezzenek, kiszolgálva az időmérésről és órákról alkotott legextrémebb elképzeléseket is.

Prospex LX modellek

Prospex LX modellek

Prospex LX modellek

A Seiko Prospex kollekciójának LX modelljei a sportos karórák csúcsát képviselik a szárazföldön, a vízben és az égen egyaránt.

Tovább

Tulajdonságok

Szimbolikus kialakítás a Seiko Sports számára

A három különböző terület csúcsmodellje egyesíti az 1968-ban kiadott professzionális búvárórát a "Land and Sky" jellegzetes kialakításával.

Eredeti SEIKO Spring Drive

A Spring Drive a legmagasabb megbízhatóságot nyújtja az olyan aktív sportok közben, mint a búvárkodás és a hegymászás.

Sorozatok

Sea

Sea

Innovatív technológiájának köszönhetően már az 1965-ben megjelent legelső Seiko búváróra is meghaladta az előzetes várakozásokat. A Seiko azóta folyamatosan egyre távolabb tolja a búváróra gyártás technológiájának határait, egyre jobb és jobb órákat készítve.

Land

Land

A világ bármely pontján jöhet egy új kihívás! A Prospex megbízható partner minden kalandban, mert épp azért készült, hogy támogassa a felfedezőket, minden lépésük során.

Speedtimer

empty content