Kollekciók

;

Kollekciók

Férfi
Női

A világ első GPS hálózati kapcsolattal rendelkező karórája. Az óra, amely a GPS kommunikációnak köszönhetően egy gombnyomásra igazodik az Ön időzónájához. Mindezt a nap energiájának felhasználásával teszi, így soha nem lesz szüksége elemcserére.

Férfi
Női

A Prospex kollekciót a teljesítményre és kitartásra tervezték. A SEIKO az első búváróra elkészítésével 1965 óta folyamatosan kitolja a mérnöki teljesítmény határait, új szabványokat és nagyobb biztonságot teremtve a merülés szerelmeseinek. A kaland és a felfedezés élménye nem ismer határokat! Ez inspirálta a legkiválóbb mérnököket, hogy új anyagokkal, új funkciókkal és visszajelzési technológiákkal kísérletezzenek, kiszolgálva az időmérésről és órákról alkotott legextrémebb elképzeléseket is.

Férfi
Női

A legelső órától kezdve egészen napjainkig a SEIKO folyamatosan csiszolta képességeit, növelte a kézműves eljárások precizitását és új alkotóelem fejlesztési ötleteket valósított meg. A szakmai elhivatottság a kulcs az olyan magas színvonalú mechanikus órák elkészítéséhez, mint amilyen a Presage kollekció.

Férfi
Női

A Seiko 5 Sports kollekció a megbízhatóságot és minőséget jelentette az elmúlt 50 év során. Ma már túl mutat ezen, és az új generáció színes egyéniségeire, illetve sokrétű életstílusára megalkotott kollekciójával, feltűnő dizájnnal, élénk számlapokkal, megdöbbentő és egyedi megjelenéssel ragadja magával az órák szerelmeseinek figyelmét.

Férfi
Női

A SEIKO története 1881-ben kezdődött, amikor egy 21 éves vállalkozó, Kintaro Hattori Tokió központjában nyitott egy karórákat és faliórákat árusító üzletet. Ma, több mint 130 év innováció után, Kintaro Hattori cége továbbra is elkötelezett a tökéletesség mellett, amelyet az alapító mindig elérni igyekezett.

Férfi
Női

A Seiko 5-ös sorozat a mechanikus 7S szerkezetre épül. A megbízhatóságát és pontosságát évtizedek óta bizonyító család az egyedülálló gyártástechnológiának köszönhetően kedvező áron ad kiemelkedő minőséget.

Férfi
Női

A Lukia kollekcióval a Seiko a márka gyökereit, a mai Ginza negyed magával ragadó elevenségét és kifinomultságát ünnepli.

Férfi
Női

Az új King Seiko sorozat megjelenése tökéletesen hozza vissza a hatvanas-hetvenes évek érzéseit, ebben segít a 44KS stílusába készülő tok formája éppúgy, mint a fémszíj kialakítása.